The Team

Medic coordonator - Stomatologie generală

Am văzut o provocare in a transforma pacienții. Puterea de profesa și aplica noile tehnici lipsite de durere, de a cauta mulțumirile pacienților, de a le depăși așteptările , m-au dus mai departe. In continuare ma specializez in aceeași direcție de a surprinde și mulțumi pacientul.

Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

Am ales să profesez în ramura ortodonției pentru că îmi place să îmbin sănătatea cu estetica. Pacienții vin în general doar pentru un control ortodontic și doar din motive care țin de aspect. În urma unei vizite la medicul dentist, ei află că problemele pe care nu le conștientizează sunt mult mai mari. Sunt pasionată de zâmbete frumoase și sănătoase iar această pasiune m-a împins să învăț să utilizez cele mai noi tehnici în domeniu.

Medic specialist chirurgie dento-alveolara

Mereu mi-au placut provocarile si stomatologia, de aceea m-am specializat pe chirurgie si implantologie. De fiecare data caut ultimele tehnici si tehnologii in scopul imbunatatirii tratamentelor.

Medic specialist parodontologie

Am ales să urmez acest drum în urma îndemnurilor tatălui meu. Credea foarte mult în mine și în ceea ce pot face pentru oamenii din jurul meu. Am intrat optimist și plin de energie în “lumea halatelor albe”. Este o alegere care acum simt că mă reprezintă. În prezent, stomatologia este nu doar o meserie, ci și o pasiune pe care am descoperit-o ulterior, dar fără de care acum, nu aș mai fi eu.

Call Now ButtonPROGRAMARI: 0729930950