Despre noi

Hello,

Noi suntem una dintre cele mai moderne clinici deschise în Buzău, și spunem că facem stomatologie și educație dentară. Fiecare pacient care ne trece pragul are parte de un mediu cald, relaxant, consiliere și soluții moderne de tratament care stau la baza menținerii sănătății dentare pe termen lung.

Relația dintre medic și pacient este bazată pe încredere reciprocă și pe comunicare, astfel că punem mult accent pe dialog. În urma discuției care ne face să înțelegem cât mai bine problema și să ți-o explicăm și ție, vom găsi împreună tipul de procedură care ți se potrivește. Îți vom prezenta care sunt atât avantajele, cât și dezavantajele tratamentului și îți vom face recomandările cu căldură. Este acea discuție care ne poate face pe noi mai buni și pe tine mai bine.

Sugestiile tale sunt binevenite și ne pot ajuta să îmbunătățim calitatea interacțiunii dintre medic-pacient. La clinica noastră vei găsi mereu înțelegere, servicii de calitate, aparatură ultramodernă și o echipă unită care este deschisă către problemele tale de sănătate dentară.

Te invităm pe la noi să facem un control detaliat, să stăm de vorbă și să hotărâm împreună un tratament potrivit pentru tine.

Cu prietenie,
Hello Clinic

MEMBRII ECHIPEI

Call Now ButtonPROGRAMARI: 0729930950