De ce să apelezi la un tratament de albire dentară la clinică (nu acasă)

tratament-albire-dentara-helloclinic

De ce să apelezi la un tratament de albire dentară la clinică (nu acasă)

Albirea dentară a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară. Oamenii apelează din ce în ce mai des la albirea profesională în detrimentul tratamentelor realizate la domiciliu.

Un zâmbet alb și strălucitor este un deziderat pentru noi toți, însă puține persoane se pot bucura de aceste caracteristici în mod natural. Aspectul perlat al dinților este acum la îndemâna oricui, nu doar a vedetelor care apar la TV, pe paginile revistelor ori pe rețelele de socializare.

Citește mai jos de ce este mai indicat să apelezi la un tratament de albire dentară într-o clinică de stomatologie decât să îl faci singur acasă.

Albirea dentară profesională este eficientă

În prezent, există în comerț diferite variante pentru albirea dentară la domiciliu. Multe promit efecte excepționale, însă rezultatele nu sunt pe măsură. Nici pastele de dinți, nici benzile pentru albire nu pot asigura ceea ce oferă un tratament profesionist. Chiar dacă curăță dinții pe moment și îi fac cu una-două nuanțe mai albi, efectele nu se mențin pentru mult timp. În schimb, tratamentul profesionist pentru albirea dinților este o procedură eficientă și care asigură rezultate mai rapide. Efectul se observă imediat datorită concentrației ridicate de substanță activă.

Albirea dentară la clinică este mai sigură

Albirea dentară realizată în cadrul unei clinici este o metodă mai sigură pentru pacient, care este supravegheat la fiecare pas, astfel încât totul să fie perfect. La începutul ședinței, medicul dentist acoperă gingiile cu un gel special, pentru ca substanțele utilizate să nu le afecteze, după care aplică un gel special pe suprafața dinților. Apoi, cu ajutorul lămpii cu LED-uri albastre, se efectuează albirea dentară propriu-zisa.

Tratamentul este realizat de către specialiști în condiții optime folosind aparatură modernă. Înaintea efectuării unei ședințe de albire dentară, este necesară o consultație. Medicul dentist analizează starea dinților pentru a vedea dacă există carii ori fisuri în dinți. Există cazuri în care această tehnică estetică nu este recomandată, iar acestea sunt informații la care nu ai avea acces dacă ai opta pentru albirea dentară acasă.

Albirea dentară este contraindicată pacienților cu sensibilitate dentară, pacienților cu plombe frontale, fumătorilor și persoanelor care suferă de boala parodontală.

Albirea dentară la clinică vine și cu sfaturi post procedură

După efectuarea procedurii de albire a dinților la clinică, medicul îți va oferi și îndrumări post procedură, care trebuie respectate cu sfințenie în special în următoarele săptămâni. Trebuie evitat consumul de alimente care pot păta dinții, precum: vinul roșu, cafeaua, ceaiurile, sosul de tomate, fructele închise la culoare, etc. Dinții trebuie periați de minimum două ori pe zi, completând rutina cu ață dentară și apă de gură.

Cum decurge albirea dentară la Hello Clinic?

La Clinica stomatologica Hello Clinic din Buzău se folosește lampa Philips Zoom, care este considerată cea mai bună lampă la ora actuală de pe piață. În timpul procedurii, medicul dentist va parcurge următorii pași:

  • pregătește cavitatea bucală pentru albire prin aplicarea unui strat de gel pe dinți;
  • aplică pe dinți lumina provenită de la lampa cu LED-uri albastre. Aceasta are rolul de accelera procesul de albire;
  • repetă acest procedeu de trei ori.

După ce s-a ajuns la nuanța dorința, specialistul va aplica pe dinți un gel post-tratament. Aceasta substanța are funcția de a proteja smalțul și de a reduce sensibilitatea dentară.

Consultă-te cu medicii din echipa noastră pentru a identifica varianta optimă de albire a dinților și pentru a alege o soluție personalizată.

Share:
Call Now ButtonPROGRAMARI: 0729930950